HOMIE ABOUT AFFIES
extra extra extra

“You're so convinced you'll disappoint people if you show them that you're not perfect. You don't realize you are perfect. Your imperfections are what make you perfect. They make you you. That's what people love. It's what I love too.”

my network


tagboard





its all about us


Previous post

Penat
It's Hurt to miss someone
Kenapa Diuji...
Pelangi Part 1
erase this memory
convocation day
MAMA still study ^^
Budaya Hidup Student Di.....
Baru Sedar Pengorbanan
House-Mate

advertisment


Title: Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je
written on Tuesday, 19 November 2013 @ 08:55 ✈{ 23 comments }

(klik banner if nak join k)
Lame rasenya tak join segmen. Join ni pun sebab macam best jer...huhu...

Nama: Dhia
Tarikh Lahir: 23 Okt 2012

So, setelah menjelajah setiap gambar dalam lap top tersayang, finally i got the pic "Macam comel jer...macam comel jer..." heee.. Nak tau sebab ape mamaniza cakap macam tu, (See her eyes) Comei tak??? hehehe

Btw, this is my daughter picture.. Hope anak mama dapat memenangi hati akak penganjur kita untuk memilih baby dhia as winner... Tak menang pun tak ape..kih..kih..kih...





© 2012 Layout made by mintrose. Have a nice blogging day !