HOMIE ABOUT AFFIES
extra extra extra

“You're so convinced you'll disappoint people if you show them that you're not perfect. You don't realize you are perfect. Your imperfections are what make you perfect. They make you you. That's what people love. It's what I love too.”

my network


tagboard





its all about us


Previous post

Kaki Gossip???
Contest "Jom Tambah Geng Blogger"
Cute Scrollbar
Tutorial Like Button
Thailand????
Go To The Hell!!!
Freebies Top Button Cup Cake
Freebies Animated Header
Mende yang cute....cute...
INFO HERO

advertisment


Title: 1ST GA : CANDID PHOTO GIVEAWAY
written on Wednesday, 18 January 2012 @ 21:26 ✈{ 2 comments }




SYARAT - SYARAT JOIN GIVEAWAY

1. Sila FOLLOW blog fitryna dan LIKE fan page fitryna.
2. Letakkan banner yang kat atas ni dan link kan banner tu ke blog fitryna

(http://2.bp.blogspot.com/-IsaxD0mWQ7o/TxL-ENc1inI/AAAAAAAAARc/k2UnKKuw4AY/s1600/cloud9-giveaway.png)

3. Buat satu entry mengenai Giveaway yang aku sedang buat ni. Sila tulis CANDID PHOTO GIVEAWAY sebagai title. Sila sertakan sekali gambar candid korang yang paling sweet dan menarik di dalam entry tersebut.
3. Sila tag 5 orang kawan korang dan make sure mereka tau pasal contest yang aku tengah buat ni.
6. Sila tinggalkan linked blog korang dekat komen entry GIVEAWAY aku okeyhhhhh.
7. Tarikh tutup Giveaway ini adalah 30hb Januari 2012. Pemenang akan diumumkan pulak pada 31hb January 2012.
8. Keputusan pengadil adalah muktamad. If korang tak menepati syarat yang aku tulis kat atas tuh, sorry yea, penyertaan korang akan aku batalkan.


 So ini gambar candid NAJ... :)
.
.
.
.
.
.
.
Bawah lagi sikit
.
.
.
.
.


okeh...this is my fist pic...


this is the second

 and this is a finale :)

anda yang comel-comel telah naj tag


Ok...Follow this GA :)




© 2012 Layout made by mintrose. Have a nice blogging day !