HOMIE ABOUT AFFIES
extra extra extra

“You're so convinced you'll disappoint people if you show them that you're not perfect. You don't realize you are perfect. Your imperfections are what make you perfect. They make you you. That's what people love. It's what I love too.”

my network


tagboard

its all about us


Previous post

Graduan penuhi keperluan pasaran bantu tarik pelab...
MAJLIS AKHIR TAHUN PERTENA 2009/2010
JUARA MENTOR MUSIM-5
Efek Glow dan Lights Photoshop yang menawan
**LOVE is TOO HURT**
**I LAY MY LOVE ON U**
LOVE THIS SONG.... SOO SWEET...
**FELIXIA YEAP**
MASTER LIGHTING EFFECTS
**PETUA SERONOK BEKERJA**

advertisment


Title: Bekas pelajar kolej bebas setelah 15 tahun dipenjara
written on Wednesday, 1 June 2011 @ 19:21 ✈{ 0 comments }

PUTRAJAYA 1 Jun — Seorang bekas pelajar kolej akan dibebaskan Jumaat ini selepas selesai menjalani hukuman penjara 15 tahun bagi kesalahan menyebabkan kematian kanak-kanak perempuan berumur dua tahun yang merupakan anak teman wanitanya.

Ini berikutan pihak pendakwaan gagal dalam rayuan terakhirnya hari ini bagi menyakinkan Mahkamah Persekutuan untuk meminda pertuduhan ke atas Megat Shahrizat Megat Shahrur kepada membunuh kanak-kanak itu.
Megat Shahrizat dan ibunya dilihat menangis dan saling berpelukan selepas keputusan itu disampaikan.
Megat Shahrizat akan dibebaskan pada Jumaat ini selepas tempoh hukuman penjaranya dikurangkan sebanyak satu pertiga kerana berkelakuan baik.

Hakim Besar Sabah dan Sarawak, Tan Sri Richard Malanjum yang mempengerusikan panel tiga hakim memutuskan hakim perbicaraan membuat keputusan yang betul apabila meminda pertuduhan kepada Seksyen 304 (a) Kanun Keseksaan bagi membunuh tanpa niat pada akhir kes pendakwaan. - Bernama
© 2012 Layout made by mintrose. Have a nice blogging day !