HOMIE ABOUT AFFIES
extra extra extra

“You're so convinced you'll disappoint people if you show them that you're not perfect. You don't realize you are perfect. Your imperfections are what make you perfect. They make you you. That's what people love. It's what I love too.”

my network


tagboard





its all about us


Previous post

Last Lecture / Last Year (2nd)
Mama minat Korea
Segmen : DAILY AHMAD by NIL
Win GELANG BANGLE AVON
Win GA 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME by Ten...
wordless wednesday
twilight: Breaking Down (Part 3)
Poster Art work by AJ
WhoHAA....! Register now, Get more Fun, Simple Ste...
Wordless wednesday

advertisment


Title: Exam VS Fifa
written on Sunday, 15 June 2014 @ 15:26 ✈{ 0 comments }

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu kepada all reader's. As we know, the Fifa World Cup has began the previous Friday ri tu kan.. And Brazil sendiri as TUAN RUMAH memulakan "match". And of course la akan buat yang terbaik untuk menang kannn...
 Even busy dengan exam yang STRAIGHT 4 DAYS since wednesday, mamaniza tetap update bola.. huhu.. Jangan ingat perempuan tak minat bola tau.. Esp yang da jadi mama. Minat bola since sekolah rendah.. If i'm not mistaken. At that time, diorang main kat Korea/ Japan.
Mamaniza peminat pasukan Portugal. Sebab since dulu lagi dah minat dengan CR (7). And masa tu dye still dalam pasukan Man.United. Search punya search, from Portugal. So, bila Fifa or any match yang melibatkan CR, I will be his supporter.


(Credit pic: To me)

Portugal akan bermain dalam kumpulan G yang akan menentang USA pada 23 Jun 2014 (ISNIN).
Bersamaan pada birthday mamaniza. Hopefully team Portugal menang FiFa kali ni.

CR (7) fighting....!


________________________________________________________________



To my beloved father, Happy Father's day. thank's for all the things yang papa dah usahakan untuk kami adik-beradik. Jasamu terlalu besar untuk kami. Belum mampu untuk kami membalasnya dengan wang ringgit. Terlalu besar pengorbananmu.

Semoga dengan kejayaan ini mampu memberi kebahagiaan buat papa dan mama tersayang. 

Really tak sabar nak balik 21 Jun 2014 ni....
Hopefully everything will be fine.. Insyaallah..



Lastly, ada tiga paper lagi (goodluck to me) ^^







© 2012 Layout made by mintrose. Have a nice blogging day !