HOMIE ABOUT AFFIES
extra extra extra

“You're so convinced you'll disappoint people if you show them that you're not perfect. You don't realize you are perfect. Your imperfections are what make you perfect. They make you you. That's what people love. It's what I love too.”

my network


tagboard





its all about us


Previous post

Mama minat Korea
Segmen : DAILY AHMAD by NIL
Win GELANG BANGLE AVON
Win GA 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME by Ten...
wordless wednesday
twilight: Breaking Down (Part 3)
Poster Art work by AJ
WhoHAA....! Register now, Get more Fun, Simple Ste...
Wordless wednesday
EIM work for presentation

advertisment


Title: Last Lecture / Last Year (2nd)
written on Friday, 30 May 2014 @ 09:01 ✈{ 0 comments }

Books.💙
Selamat pagi dan salam jumaat semua..this is the last day of Lecture (may be) sebab hari ni ade presentation projek akhir.. And more special nya hari ini, sebab last sem untuk 2nd year.. Sedangkan dalam sistem da penggal 5... (Ade privacy concern la kan, which is penah tangguh satu sem ri tu) 
So, tak sabar nak naik sem seterusnya (Tahun 3) sebab tak sabar nak grad. Nak bawak mak ayah and baby Dhia datang kat sini tengok kite time konvo.. Tak sabar nak kerja, even banyak dugaan yang perlu ditempuh nanti. Insyaallah dipermudahkan.
Dalam angan ingin menjadi BOS... haha. You know why, sebab nak sangat bukak Bisnes Event Management (ala, yang pakar dalam arrange the event like wedding, VIP event, Launching or else)
Ye la, dah penat jari-jemari ni duk apply SPA before and after masuk UNIMAS, 1pun xdapat. May be diorang tak nak kite keje dengan diorang kan... Never mind.
I'll show the WORLD that i'll be a MANAGER.. who want to be my partner???
Angan tu perlukan, so kite boleh manage macam mana nak mengerjakan hari esok. KAN...?
Bila tak ada angan, you don't know what your goal is like... matlamat hidup penting kan..
PTPTN -_- : I have to pay 8k to them sebab dah study 1 sem masa kat UNITEN, hopefully terlunas semua hutang tu kelak... so, work hard...work hard... 
Never mind la kat Sarawak ni kos sara hidup tak tinggi sangat.. Boleh la survive dengan duit yang ade... Tak yah nak shopping bagai... Tunggu bila dah jadi bos.. Ok... 
Effort..
Pray...Pray..Pray...
Tawakkal...
Insyaallah
Harry Potter.♥
BTW, happy GAWAI day to all yang celebrate and happy STUDY WEEK for all UNIMASIAN... 

if ade sape-sape yang stress... jom dengar lagu ni... Conform akan menari







© 2012 Layout made by mintrose. Have a nice blogging day ! ♥ ♥