HOMIE ABOUT AFFIES
extra extra extra

“You're so convinced you'll disappoint people if you show them that you're not perfect. You don't realize you are perfect. Your imperfections are what make you perfect. They make you you. That's what people love. It's what I love too.”

my network


tagboard





its all about us


Previous post

Azam Tahun Baru
Pencuri...ohhhh pencuri...
Jika Bayi Demam
Let past go away
Selamat pagi readers..wowwww....sudah terlalu lama...
Like My Pic :)
Blog Sudah Membosankan
FARHANS LUCKY DRAW - RM50 UNTUK DIMENANGI!
Esok Balik Rumah Mak
SEDIH

advertisment


Title: Perlu ke Nak BBQ di Tahun Baru???
written on Monday, 31 December 2012 @ 17:30 ✈{ 0 comments }


Tumblr_mfoxjfrobv1qf6tsdo1_500_large

Selamat petang all. Macam ni, new year around the corner right. So sume nak BBQ...BBQ la sangat.perlu ke??? Kalau tahun baru islam, ade nak baca doa selamat,doa syukur??? ade?? tak der kan, biar macam tu je kan. Tapi tahun baru ni, buat besar-besar la pulok. Aku rela makan pizza yang order kat kedai daripada nak bakar-bakar sume tu. Tapi,mungkin dah terbiasa kut bagi yang suka sangat bakar-bakar kan...ehemmmmm.... BTW, selamat menyimpan matlamat sempena tahun baru, agar sentiasa beserhana dalam apa jua perkara. 



© 2012 Layout made by mintrose. Have a nice blogging day !